• ulu_fanua_01
  • ulu_fanua_02

O a mafua'aga ole pala ile faitoto'a malulu ma fofo

O faitotoa malulu o se vaega e tatau ona i ai o tatou olaga, ae o le ai ai le pala i le faagasologa o le faʻaaogaina.Ou te talitonu o le tele o tagata faʻaoga e sili atu ona popole i lenei faʻafitauli, o lea ina ia mafai ai ona foia le fenumiai o tagata uma, ua tuʻufaʻatasia e le faatonu nisi o faʻamatalaga e uiga O mafuaʻaga ma fofo mo lenei faʻalavelave o faitotoʻa malulu, ou te faʻamoemoe e fesoasoani i tagata uma.
1. O le eseesega o le vevela i le va o le malulu ma le mafanafana e taʻitaʻia ai le faʻatupuina o ausa vai i totonu o le potu.Mo se faʻataʻitaʻiga, i le vaitau timuga faifai pea poʻo le vaitau timuga i le itu i saute, e masani lava ona tele ausa vai i totonu, ma e oʻo lava i matāua vai o le a faʻafefeteina i luga o puipui ma faitotoʻa malulu, lea e faigofie ai ona faʻafefeteina le faitotoʻa.
2. E tele mafua'aga mo le pala ile faitoto'a malulu.Po'o le tau po'o gaoioiga i totonu o le fale i aso uma, e mafai ona fa'atupu ai le pala a le faitoto'a malulu.
3. E mafai ona sausauina le fafie i le vai i le faagasologa o le faia o le faitotoa malulu, po o le fafie na faia i se faitotoa malulu e aunoa ma le mago.
4. O le faitotoa moni ea e vali e le masani ai, pe o loʻo i ai se faʻafitauli i le vali lava ia, lea o le a mafua ai foi le pala i le faitotoʻa malulu.
5. O avanoa e pei o umukuka ma faletaele e masani ona faʻafesoʻotaʻi ma le vai, ma e faigata ona puipuia le ausa vai mai le faʻafefeina e le faitotoʻa malulu, o le mea lea o faitotoʻa malulu i totonu o le umukuka ma le faletaele e sili atu ona faigofie ona faʻafefe.
6. Pe a masani ona e fa'amama pe fa'amama, e foliga mai o le vai mai le mop po'o le ieie o le a sausau i luga o le faitoto'a malulu.Talu ai ou te leʻi gauai tele atu i le faagasologa, i le aluga o taimi, o loʻo i ai le tele o tamaʻi palapala i luga o le faitotoʻa malulu.
Fofo:
1. O le limu i luga o le faitotoʻa malulu e le gata e afaina ai foliga vaaia, ae faʻatupuina foʻi faʻamaʻi, e ono mafua ai isi faʻamaʻi manava e pei o le sela.
2. Ua fautuaina e le tagata gaosi le faitotoʻa malulu pe a maua le faitotoʻa malulu, e mafai ona solo ese le limu i se solo pepa mago, pe fufuluina mo ni nai taimi i se pulumu ona solo lea i se solo pepa.Afai e le'i aveesea le limu, olo malosi i se solo pepa susu po o se solo mo ni nai taimi.O suauu taua fa'apitoa e iai fo'i se galuega lelei e aveese ai limu.E mafai ona ave'esea muamua ma'i vaivai ma se ie mama mama e ufiufi i se mea fa'amama fa'apitoa.
3. Fa'apipi'i se vaega ole ga'o ole faitoto'a po'o se suāu'u taua fa'apitoa i le mea e tupu a'e ai le pala, ma tu'u se fasi fasimoli i le mea o lo'o i ai se manogi manogi, pe mafai fo'i ona fa'amamago toega lauti e fa'aumatia ai le manogi lemu.

fofo


Taimi meli: Aukuso-31-2022