• head_banner_01
  • head_banner_02

Fordeler med hermetiske dører

På grunn av omgivelsenes spesielle egenskaper, krever operasjonssalen på sykehuset ofte at operasjonssalen har funksjonene hermetikk, lydisolering, varmekonservering, trykkmotstand, støvtett, brannforebyggende og strålebeskyttelse.På grunn av disse spesielle kravene har det imidlertid blitt dannet en segmentert markedskategori.Deretter vil jeg vise deg relevant kunnskap om operasjonsstuedøren, det vil si den hermetiske døren.

Fordeler med hermetiske dører til operasjonsstuen:

Operasjonsstuens hermetiske dør er en spesialdør for sykehusets operasjonsstue.Operasjonssalen tillater ikke ekstern interferens.Skilleveggen til operasjonsstuens hermetiske dør er spesielt viktig.

Operasjonsrommet hermetisk dør er utstyrt med en profesjonell vakuum hermetisk gummilist, som tar i bruk en unik "tolkning: unik, spesiell" kompresjonsteknologi for å sikre at døren kan matches tett med dørkarmen for å oppnå en pålitelig hermetisk effekt når den er lukket.Overflaten til operasjonsstuedøren har ingen flyt, krympehull, forlengelse og rynker.Hjørnene på linjene er i utgangspunktet de samme som overflaten, og det er defekter som riper.

Generelt sett inkluderer fordelene med hermetiske dører til operasjonsstuer hovedsakelig skjermingsinterferens, skjermende forurensning, termisk isolasjon og lydisolasjon, trykkmotstand og støvmotstand.

Krav til operasjonsstuens hermetiske dør:

Den medisinske døren til operasjonssalen skal oppfylle sykehusets faglige krav.Som et viktig sted for å behandle sykdommer og redde mennesker, har sykehuset stilt flere krav til medisinsk dør på operasjonsstuen.Desinfeksjon, fargen skal oppfylle de spesifikke kravene til hver avdeling, ikke for lyst eller for mørkt.Jeg håper det er en mildere og elegant farge som lys grønn og lys gul.

Operasjonsstuens hermetiske dør skal oppfylle miljøvernkravene.De siste årene har miljøvernets rolle i sosial utvikling blitt stadig mer fremtredende, og lavkarbonverdier har blitt stadig mer populære.Medisinske dører til operasjonsstuer samsvarer også med tidens trend, holder tritt med energisparing og lavt karbon, vurderer miljøpåvirkning og ressursfordeler, utvikler nye produksjonsmodeller, reduserer virkningen av hele produksjons- og brukssyklusen til produktene. på miljø, forbedre ressursutnyttelsen, justere Produktets industrielle struktur, utvikle mot energisparende og lavkarbon-retning, og utvikle energibesparende materialer.

nyheter
nyheter 1

Innleggstid: Sep-05-2022